Hungarian – Magyar

A CEA egy bizalmas és mindent magába foglaló szolgáltatás amely elkötelezett arra, hogy véget vessen a visszaélések valamennyi formájának. Bárki tapasztalhat visszaélést nemtől, kortól, fajtól, vallástól, képességtől, jövedelemtől, életmódtól, vagy attól függetlenül, hogy hol él. A visszaélés számos formát ölthet, amelyek a következők lehetnek:

Érzelmi – valaki állandó jeleggel történő sértegetése, elszámoltatása minden egyes perc eltöltéséről. Annak megakadályozása, hogy valaki a családját vagy a barátait meglátogassa, illetve annak megakadályozása, hogy munkát vállaljon.

Fizikai – testi sértés és fizikai bántalmazás, fizikai erő használata mint például: ütlegelés, bunyózás, harapás, rúgás, tárgyak dobálása vagy összetörése, vagy valaki azzal való megfenyegetése, hogy bántalmazni fogják.

Szexuális – valakinek olyan szexuális cselekedetre való kényszerítése, amit nem akar cselekedni, nemi erőszak elkövetése, az illető megalázó szavakkal történő illetése, illetve arra való kényszerítése, hogy szexuális aktust/képeket nézzen.

Pénzügyi – valaki pénzének elvétele, valakinek arra való kényszerítése, hogy pénzt kérjen, vagy annak megszabása, hogy mire költhet minden egyes fillért, miközben nem engedélyezett számára az, hogy dolgozzon és pénzt keressen. Minden döntés kézbentartása arra vonatkozóan, hogy mit kell vásárolni, és mikor kell vásárolni.

A CEA segíthet sürgős gyakorlati tanácsokkal, mint például: biztonság, jogi kérdések, szállás, pénzügyi tanácsadás, támogatás bírósági idézés esetén stb.

A CEA hosszabb távon is nyújt támogatást: öngondoskodás, pszichológiai támogatás, az érzelmek kezelése, döntéshozatal, magabiztosság stb.

Ajánlunk egyéni támogatást, valamint csoportos munkát is.

Továbbá, szakmailag képzett dolgozók révén támogatást kínálunk azoknak a gyermekeknek és fiataloknak, akik visszaélésnek lettek kitéve.

Mindenkinek joga van arra, hogy félelem nélkül és visszaélések elszenvedése nélkül tudjon élni. Ha segítségre van szüksége, vagy ismer valakit akinek segítségre van szüksége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a info@cea.uk.com -on, vagy ezen a honlapon látogasson el a “Kapcsolat” oldalra.

Tolmácsolási és fordítási szolgáltatás kérésre biztosítható.